Heb je een vraag aan ons?
Bekijk eerst de meest gestelde vragen hieronder, misschien staat jouw vraag er wel tussen
  • Waar kan ik mij inschrijven voor een duinlandje?
    Zie hiervoor rubriek "Inschrijven"
  • Wat kost een eigen duinlandje?
    Omdat elk landje verschillende afmetingen heeft, kan hier geen eenduidig antwoord op worden gegeven. Zie ook lidmaatschap en contributie.
  • Wat voor regels zitten er vast aan een duinlandje?
    De regels zijn nauwkeurig vast gelegd in het gebruikers - en huishoudelijkreglement. Beide zijn op website te downloaden.
  • Wie beheert het duinlandje?
    Een lid van de vereniging is de gebruiker van het landje. Het PWN beheert het totale duingebied voor de eigenaar, de Provincie Noord-Holland. Het bestuur van Duinlandjesvereniging “De Noord” heeft het beheer over de duinlandjes.
  • Wat mag ik verbouwen op mijn duinlandje?
    In principe alles behalve wat is opgenomen in het gebruikersreglement.
  • Moet ik zelf mijn zaden regelen?
    Via de vereniging kunnen er zaden, pootaardappels, uien, sjalotten en meststoffen besteld worden. Van de vereniging krijg je bericht wat en wanneer er besteld kan worden. Hoe meer er besteld wordt via de vereniging hoe hoger de korting bij de leverancier.
  • Zijn er gezamenlijke activiteiten bij de vereniging?
    Elke twee jaar in september organiseert de vereniging samen met het PWN de Zeedorpendag. Vele vrijwilligers van de duinlandjes zetten zich in deze dag. De opbrengst van de Zeedorpendag gaat naar het goede doel.

Staat je vraag er niet tussen?

Misschien heb je hier wat aan!

Inschrijven

Wil je weten hoe je je inschrijft voor je eigen duinlandje? Klik op de knop hieronder

Wijziging doorgeven

Wil je een wijziging doorgeven aan ons, klik op de button hier onder

Gebruikersreglement

Vragen over het gebruik van een duinlandje? Je vindt het in het gebruikersreglement.

Klik hier

Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op!